Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pu zagrebačka

Otkriven razbojnik iz trgovine u Dubravi: Blagajnici prijetio nožem, ukrao novac pa pobjegao

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.02.2024.
u 13:33

Kako bi spriječila osumnjičenog, 34-godišnjakinja ga je plastičnom bocom udarila po glavi, no to ga nije spriječilo u daljnjoj namjeri. Nakon što je uspio ući u prostor trgovine, sumnja se, prišao je registar kasi te iz nje otuđio novac, a potom je s otuđenim pobjegao iz trgovine, ističu iz PU Zagrebačke

Nakon dva tjedna dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom za kojeg se sumnja da je 5. veljače u večernjim satima, uz prijetnju nožem, opljačkao trgovinu u Dubravi. 

VEZANI ČLANCI: 

– Došao je s vanjske strane prodajnog pulta trgovine duhanskim proizvodima u Ulici Dubrava te nožem zaprijetio 34-godišnjoj zaposlenici, a potom kroz otvor na prodajnom pultu pokušao ući u unutrašnjost prostora. Kako bi spriječila osumnjičenog, 34-godišnjakinja ga je plastičnom bocom udarila po glavi, no to ga nije spriječilo u daljnjoj namjeri. Nakon što je uspio ući u prostor trgovine, sumnja se, prišao je registar kasi te iz nje otuđio novac, a potom je s otuđenim pobjegao iz trgovine – ističu iz PU Zagrebačke.

Materijalna šteta iznosi oko 1000 eura, a protiv osumnjičenog, koji se od ranije nalazi u zatvoru, podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije