Baby boom u Maksimiru

Ovo su vaši prijedlozi imena za laviće iz zagrebačkog ZOO-a, šaljite nam ih i dalje!

Lavići
Foto: Zagreb ZOO
1/17
05.08.2016.
u 23:50

Na mail javi@vecernji.net šaljite nam svoje prijedloge za imena lavića iz zagrebačkog Zoološkog vrta.

Zagrebački Zoološki vrt bogatiji je za dva malena stanara - laviće koje je na svijet donijela mama Nyota, a mi smo vas pozvali da nam predložite njihova imena!

Lavići su stari oko mjesec dana, a iz ZOO-a kažu da napreduju odlično. Prvi su to mladunci jedanaestogodišnje lavice Nyote koja je sa sestrom Ayanom u Zagreb stigla iz Amsterdama i desetogodišnjeg lava Lea iz Subotice te prve bebe u nastambi “Lavlja stijena Kidepo”, svečano otvorenoj prije dvije godine. Da su se tata lav i mama lavica odmah složili, bilo je jasno od samog početka njihova spajanja u Maksimiru jer su na potomstvu radili su od samog početka.

Na mail javi@vecernji.net šaljite nam svoje prijedloge za imena lavića iz zagrebačkog Zoološkog vrta.

Dosad su stigli prijedlozi za imena: Alex i Max, Zian i Nala, Max i Bunker, Rixy i Zika, Simba i Čupka, Schnick i Schnack, Leopold, Teo i Neo, Spirit, Bongo i Cobra, Bibo i Fran, Zag i Reb, Maro i Baro, Molly i Mandi, Riko i Zagi, Floki i Žućo, Zoo i Zuu, Zag i Greb, Bljesak i Oluja, Leon i Leona, Lola i King, Ziki i Piki, Zian i Nala, Laverius i Lavinija, Romul i Rem, Nala i Asali, Mio i Mao, Zoki i Andrej, Mufasa i Simba, Nala i Kiara, Bobi i Rudi, Zagi i Hrki, Pumba i Tumba, Piko i Pika, Nova i Star, Zujo i Lujo, Klukas i Muhlo, Kimba i Leona, Jaki i Maro, Janko i Ivan, Gigi i Julie, Zagi i Agram, King i Queen, Zagi i Agram, Kal i El, Lolek i Bolek, Cecil, Kongo, Themba, Sekay, Simba, Nayo, Kayode, Femy, Fola, Faizah, Abayomi, Moniha, Max, Vex, Lazoo, Smixa, Plav, Olivia, Mahi i Cosmo, MisLav i ZdesLav, Din i Amo, Ben i Bany, Olympus i Rio, Hasan i Plenki, Zagi i Hrki, Nada i Nadin, Šah i Mat, Maks i Mirko ili Maksi i Mirka, Miki i Zagi, Nora i Baltazar, Pan i Tera, Fif i Fuf, Fifica i Fufica, Maksi i Mir, Bepo i Beno, San i Java, Bobi i Rudi, Thor i Loki, Akron i Atar, Aenea i Aura, Vito i Tiki, Whair, Lara, Jake i Zullu, Neo i Luna, Tesla i Faust, Marko i Polo, Wrath i Rawr, Cicika i Micika, Marko i Žarko, Mak i Žak, Zen i Joung, Lia i Vea, Maks i Stribor, Dora i Medena, Dora i Pavle, Miki i Riki, Zaba i Maks, Kiara i Nala, Simba i Kovu, Mufasa i Sarabi, Lenny i Nosonja, Maks i Jura, Lean i Tyna, Akia i Azizi, Simbo i Samba, Leo i Lea, Pepo i Pepica, Nyani i Nyahna, Martin i Martina, Mirko i Slavko, Roko i Cicibela, Max i Mirko, Zig i Zag, Leo i Cristiano, Zoki i Plenki, Simba i Intare, Timb i Tomb, Max i Leo, Slavek i Ruda, Klukas i Buga, Žarko i Željko, Hakuna i Matata, Siniša i Nera, Timon i Pumba, Timi i Nelly, Kira i Coco, Zagi i Zagica, Lavinjo, Gric i Grec, Maksimilijan i Stribor, Tibi i Sančo, Jožek i Štef, Kimba i Samba, Luka i Borna, Tuga i Buga, Zeus i Hercules, Nala i Simba, Vito i Tiki, Jip i Janneke, Petar i Pavo, Lenox i Kiara, Rio i Olimpia, Gram i Dekagram, Friki i Kontiki, Ferdo i Frida, Walter i Luger, Keops i Savannah, Mish i Medo, Ben i Bun, Dačić i Vučić, Kosjenka i Rutvica, Regoč i Jaglenac, Bongo i Lora, Bongo i Kumpić, Pero i Marko, Neo i Lyota, Srećko i Flekić, Kiki i Riki, Max i Mira, Grando i Reni, Boo i Zoe, Miki i Riki, Kijara i Aegon, Tazi i Mazi, Enzo i Zvoba, Kid i Epo, Lili i Max, Ante i Mladen, Crolo i Locro, Maki i Paki, Simba i Nala, Split i Osijek, Joshua i Dana, Šmugi i Krastavac, Storm i Ziva, Caleb i Antea, Zum i Brum, Mufasa i Simba, Simba i Nala, Mufasa i Sarabi, Nala i Sarafina, Karadža i Vučina, Zen i Zita, Šiško i Miško, Boby i Rudy, Ru i Ve, Olujko.

Foto: Zagreb ZOO

>> FOTO Pogledajte laviće blizance okoćene u zagrebačkom ZOO-u!

Komentara 22

TH
than
23:55 03.08.2016.

Sve je to lijepo, ali jos uvije im se ne zna spol.... To su rekli i iz ZOO-a....

AO
all_or_nothing
16:05 03.08.2016.

pišonja i žuga

JH
Jasna Horvat
23:31 03.08.2016.

Zdravko i kolinda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije