Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledajte uz Zaprešić Boyse

Počinje nogometna ludnica! Evo gdje možete gledati prijenos prve utakmice Vatrenih

Večernjakova biciklijada
Foto: Lovro Domitrović/Pixsell
1/2
28.05.2024.
u 11:09

Najdugovječnija sportska manifestacija u Hrvatskoj ove će se godine spojiti s još jednim važnim sportskim događajem. Naime, na dan Večernjakove biciklijade Hrvatska nogometna reprezentacija u Berlinu će u sklopu Europskog prvenstva odmjeriti snage sa Španjolcima pa će se navijanje za vatrene oriti i Samoborom.

Nogometna groznica nam se službeno približava, a ako ne znate gdje ćete gledati tekmu Vatrenih protiv Španjolske pridružite nam se na samoborskom Vugrinščaku i ne propustite iskustvo navijanja nakon bicikliranja!

Već ugrijanu atmosferu dodatno će zagrijati i Zaprešić Boys! Kultni zagrebački bend će zapaliti pozornicu već od 17 sati, a ”Igraj moja Hrvatska”, “Srce vatreno” i “Neopisivo” su samo neki od hitova koji će odjekivati samoborskim Vugrinščakom.

– Nadamo se da će naša repka pobijediti, nakon čega će, moram priznati, biti izazovno odraditi koncert, no bit će odličan pa vjerujem da će mnogi uživati. Posjetiteljima ne treba neki poseban povod da bi se priključili Biciklijadi, a ako i ne voze bicikl, neka samo dođu i dobro se zabave – kazao je reper Luka Tralić Shot.

Podsjećamo, 42. Večernjakove biciklijada održava se 15. lipnja sa startom na Trgu dr. Franje Tuđmana u Zagrebu u 10 sati, a vas pozivamo da nam se pridružite u 9 sati kako bi osigurali svoj startni broj i majicu!

Ako već niste, prijavite sebe i ekipu putem obrasca u nastavku!

Karavana kreće!

 

Fill out my online form.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije