Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA NA TERENU

Posjetitelji Avenue Malla evakuirani: Dojave o bombama na dva suda, na Velesajmu i u trgovačkom centru

Zagreb: Policija evakuirala Avenue Mall zbog dojave o bombi
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
18.04.2023.
u 13:12

Policija je prostor Avenue Malla pregledavala do otprilike 12.50 sati, a potom su u njega pušteni zaposlenici. Nakon što otvore trgovine, ući će moći i kupci. Pri kraju su pregledi i na drugim lokacijama.

U utorak ujutro su trgovački centar Avenue Mall, dva suda te trgovački prostor na Velesajmu primili dojavu o bombi, potvrdili su iz zagrebačke Policijske uprave za Hinu.

Policija je dojavu primila oko 9,50 sati ujutro te su policijski službenici odmah izašli na teren.

Dojava o bombi poslana je na četiri lokacije: trgovački centar Avenue Mall, trgovački prostor na Velesajmu te na dva suda u Novom Zagrebu. Kako doznajemo, evakuirani su prostori Prekršajnog i Upravnog suda u Novom Zagrebu te Općinskog suda u Novom Zagrebu.

Policija je prostor Avenue Malla pregledavala do otprilike 12.50 sati, a potom su u njega pušteni zaposlenici. Nakon što otvore trgovine, ući će moći i kupci. Pri kraju su pregledi i na drugim lokacijama.

VIDEO Napadačev otac posjetio kuću pretučenog mladića

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar AGRAM
AGRAM
12:03 18.04.2023.

Zabraniti prodaju prepaid kartica bez davanja osobnih podataka i zabraniti produljenje nadoplatom bez unosa osobnih podataka i naknadnom provjerom istih. Ovako kupiš najeftiniji bon, običan telefon iz kojeg se može izvadit baterija i onda radiš ovakve idiotske gluposti. Nadam se da će ulovit tu osobu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije