Počele pripreme

Postavljaju kabele za klizalište

Tomislavac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
18.11.2014.
u 08:15

Trg kralja Tomislava od 5. prosinca do 18. siječnja postaje ledeni park, prostirati će se na 1940 četvornih metara, a ulaz će se naplaćivati 20 kuna

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Kako bi osigurali električnu energiju, koja je potrebna da livada na Trgu kralja Tomislava postane "Ledeni park na Tomislavcu", radnici su jučer počeli postavljati kabele i instalacije.

Ledeni park, veličine 1940 četvornih metara, dan prije Svetog Nikole niknut će pokraj Umjetničkog paviljona.

Najveća je to investicija Turističke zajednice grada Zagreba vezana uz ovogodišnji advent, koji će početi 29. studenog paljenjem prve svijeće na glavnome gradskom trgu. Od ukupno tri milijuna kuna, kolika je vrijednost manifestacije Advent u Zagrebu, polovica iznosa odnosi se na projekt na Tomislavcu.

Klizalište će tamo biti od 5. prosinca do 18. siječnja. Ulazak na klizalište plaćat će se 20 kuna, a najam klizaljki bit će 10 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije