Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zagrebu

Potporu bicikliranju pružilo i nizozemsko veleposlanstvo

Bicikl
09.05.2012.
u 15:12

Kako su istaknuli predstavnici veleposlanstva razlog za potporu bicikliranju u gradu Zagrebu vide u prednostima poput činjenice da je taj vid prijevoza održiv, praktičan i zdrav.

Zaposlenici veleposlanstva Nizozemske volontirali su u zagrebačkom Biciklističkom informativnom centru u Tomašićevoj kako bi obilježili današnji Dan Europe, ali i promovirali svijest o prednostima uporabe bicikla u gradskim sredinama.

Kako su istaknuli predstavnici veleposlanstva razlog za potporu bicikliranju u gradu Zagrebu vide u prednostima poput činjenice da je taj vid prijevoza održiv, praktičan i zdrav, što mnogi državljani ove EU članice već desetljećima promoviraju uporabom bicikla,

Predsavnici veleposlanstva pomagali su udruzi Moj bicikl koja vodi Biciklistički informativni centar u obnovi prostorija i pripremi za njihovo otvorenje te početak aktivnosti Centra do kraja svibnja. Biciklistički informativni centar biti će glavno mjesto u Zagrebu gdje će se moći dobiti sve korisne i praktične informacije o bicikliranju, poručili su hrvatski i nizozemski volonteri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije