Prevezeni u bolnicu

Požar kuće u Zagrebu: Pavle Kalinić s vatrogascima spasio dvije osobe

Pavle Kalinić
Foto: Dragan Djukanovic/Sportnews
1/3
26.12.2019.
u 08:46

Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić je uz pomoć vatrogasaca spasio dvije osobe, vlasnike kuće, iz požara budući da stanuje u susjedstvu

Iz Ureda u hitnim situacijama izvijestili su da je noćas oko 1,20 Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila dojavu o požaru kuće na lokaciji Rebar 66.

Na požar je upućeno šest vozila iz Javne vatrogasne postrojbe i dva vozila Dobrovoljnih vatrogasnih društava. Požar je brzo lokaliziran.

Pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić je uz pomoć vatrogasaca spasio dvije osobe, vlasnike kuće, iz požara budući stanuje u susjedstvu. Spašenim osobama pružena je hitna medicinska pomoć i prevezeni su na bolničko liječenje.

Neslužbeno doznajemo da Kalinić živi odmah u blizini kuće u kojoj je buknuo požar. On je naime zvao vatrogasce, te je ušao unutra i spasio dvoje ljudi. Spašen je i jedan pas dok je drugi uginuo.

Iz PU zagrebačke doznajemo da još nije utvrđen uzrok požara. Očevid je u tijeku nakon kojeg će se znati više informacija.

Jutros požar na Medveščaku, u stanu pronađena osoba u besvjesnom stanju

Jutros nešto prije 7 sati buknuo je požar u stanu na Medveščaku 74. JVP Grada Zagreba dobila je dojavu da se dimi iz stana na drugom katu obiteljske kuće. Iako su prve informacije bile da u stanu nitko ne živi, vatrogasci su nasilno otvorili vrata i pronašli osobu u besvjesnom stanju. Pozvana je Hitna koja je ozlijeđenu osobu zbrinula.

Požar je ugašen, a trenutno se obavlja odimljavanje i sanacija.

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar links
links
08:14 26.12.2019.

Pavle batman, hahaha..eto konačno da opravda plaćicu od 15-ak tisuća kuna zadnjih 15 -ak godina na izmišljenoj funkciji u izmišljenoj službi

DU
Deleted user
09:44 26.12.2019.

Dobar je Pavle Kalinič nemojte svašta baljezgati. Dobro se sjećam kako je ponizio uhljebe iz HRT i Maju Sever u njihovoj emisiji kad je rekao da može za svakog od njih javno reći tko ih je postavio na HRT. Rekaokao je i da je od gradske skupštine po tome gora jedino HRT. Tko to još smije reći?

HE
herojulice
08:11 26.12.2019.

Pokušaj opravdanja postojanja nepotrebnog ureda. Što ga nije iznio sam dok vatrogasci nisu došli ovako su ga i oni sami mogli iznijeti. Pozdrav i podrška svim vatrogascima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije