INTERVENIRALI VATROGASCI

Izbio požar na 12. katu nebodera u Zagrebu: Vatra zahvatila balkonska vrata

Vatrogasci u zagrebačkom naselju Travno
Snimila čitateljica
05.03.2021.
u 15:37

Informaciju su potvrdili i zagrebački vatrogasci, a vatru su, dodaju, stanari uspješno ugasili i prije njihovog dolaska.

Na dvanaestom katu zgrade u Ulici NIkole Kompernika danas oko 15 sati izbio je požar, a na mjesto događaja stigla su tri vatrogasna vozila. Informaciju su potvrdili i zagrebački vatrogasci, a vatru su stanari uspješno ugasili i prije njihovog dolaska. 

Kako kažu u JVP Zagreb, vatra je zahvatila balkonska i sobna vrata, a po dolasku na intervenciju vatrogasci su zatvorili plinsku bocu u kuhinji. Za sada nema informacija o ozljeđenima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije