buknula nova kriza

Ovi ljudi su dovedeni da poprave rasulo u Zagrebu, evo tko su oni

02.04.2022.
u 22:00

Petnaest je, dakle, novih šefova od kojih Zagrepčani očekuju da riješe brojne probleme. Redoviti odvoz otpada bez pretrpanih kontejnera za plastiku i stanje gradske podzemne infrastrukture zasigurno su među najvažnijim elementima za normalno funkcioniranje metropole, a na rukovodeće funkcije tih dvaju sektora došle su osobe za koje se isticalo da u njima imaju višegodišnje iskustvo.

Ključne riječi

Komentara 17

GE
Gefufna
23:25 02.04.2022.

Kada ti je jedino radno iskustvo valjanje po ulicama i parazitiranje, onda je stvarno problem napraviti nešto u gradu. Ovo posljednje otpuštanje je samo stvaranje prostora za zapošljavanje svojih parazitića

HU
Hubrvi
00:06 03.04.2022.

Rasulo u Zagrebu? Pa rasulo je pocelo u onom trenutku kad su si gradjanni naseg glavnog grada izabrali Tomasevica i drustvo, da im vodi grad. Grad su dali u ruke onima koji nikad nisu radili i koji nigdje nikad nisu nosili niti najmanju odgovornost. A te smjene svih direktora i sefova raznih odjela u Holdingu nisu bile nista drugo, nego uhljebljivanje vlastitog kadra. Samo smjenjivanje je bilo netransparentno, jer se smjenjivanje nije provodilo s objasnjenjem zasto se nekoga odnosno sve visoko pozicionirane smjenjuje. I sad imaju Zagebcani salatu koju ce skupo platiti. Birali su, pa sada imaju to kaj imaju.

Avatar Django
Django
00:11 03.04.2022.

Meni je ovo fenomenalno. Svi mediji su godinama unisono demonizirali Bandića (pokoj mu duši) i činili sve da dovedu ovog sadašnjeg na vlast. I sada opet kreće hajka dok ne dovuku nekog novog. A onda opet sve iz početka. Čini li se to meni, ili iza svega postoji sistem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?