NOĆNA AVANTURA

Prespavanac za najmlađe u Muzeju grada Zagreba: Ponesite omiljenu igračku i uživajte u detektivskoj potrazi

Zagreb: Obrt za čuvanje djece ,,Bumbice'' o pritisku s obzirom na veliki broj djece
Neva Zganec/PIXSELL
26.08.2024.
u 11:29

Maksimalan broj sudionika je 20, a cijena programa je 50 eura

Uoči početka nove školske godine Muzej grada Zagreba organizirao je pravu poslasticu za najmanje posjetitelje kako bi se pozdravili s ljetnim praznicima. Ove subote djeca uzrasta od 7 do 12 godina moći će sudjelovati u pravoj maloj noćnoj avanturi u Opatičkoj ulici na rednom broju 20, a radi se o nesvakidašnjem prespavancu. 

– Muzejska noćna avantura jedinstvena je prilika da, kroz igru i istraživanje, uronite u tajanstveni svijet Muzeja! Ovom prilikom pripremite se za upoznavanje s ličnostima na portretima. Pokušat ćete odgonetnuti tko su osobe koje vas gledaju sa zida. Krenite s nama u pustolovinu i otkrijte što se u Muzeju događa kad žamor posjetitelja utihne, a svjetla se ugase! U Muzejskoj noćnoj avanturi očekuju vas zabavne radionice, pustolovina detektivske potrage za portretima, zajednička večera, filmska večer i prespavanac u Muzeju – poručuju organizatori.

Za ovu avanturu potrebna je i oprema pa iz Muzeja pozivaju da mali istraživači sa sobom ponesu: osnovni higijenski pribor poput četkice i paste za zube, pidžamu i papuče, vreću za spavanje ili posteljinu jer će biti osigurani madraci za napuhavanje, jastuk, baterijsku svjetiljku, omiljenu igračku i avanturistički duh i želju za rješavanjem muzejskih zagonetki.

Maksimalan broj sudionika je 20, a cijena programa je 50 eura što uključuje večeru i doručak, čuvanje i animaciju djece, prespavanac, pustolovina detektivske potrage i fotografiranje za uspomenu. Rezervacija je ostvarena po primljenoj uplati.

VEZANI ČLANCI:
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije