ZET

Preusmjerene linije 5 i 7 zbog nesreće u Šubićevoj

nesreća Šubićeva
Foto: Stela Lechpammer
1/3
20.03.2015.
u 12:14

Tramvajske linije 5 i 7 prometovale su preusmjereno, zbog prometne nesreće  u Šubićevoj ulici kod kućnog broja 6. Normalan promet tramvaja uspostavljen je od 12.35 sati. 

Kako kažu očevici nesreće, vozačica se htjela polukružno okrenuti na Šubićevoj, ali nije vidjela tramvaj koji ju nije mogao izbjeći. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ikiK
ikiK
13:34 20.03.2015.

Dakle ne znam što je gore , to što se išla polukružno okretat tamo (!?) ili to što "nije vidjela tramvaj" (!?) , jedno je sigurno, itekako će progledat kada joj stigne račun i kazna...

MA
malisani
13:35 20.03.2015.

Sad ima bočno rezani cabrio

VI
Vito
14:58 20.03.2015.

Kako kažu očevici nesreće, vozačica se htjela polukružno okrenuti na Šubićevoj, ali nije vidjela tramvaj koji ju nije mogao izbjeći. ___________ Kako to da je onda nastradao auto, a ne vozačica? _________ I tome treb dodati: sram bilo vozača tramvaja zato što nije skrenuo i zaobišao vozačicu i vozilo ostavio neoštećeno. _______ Stvarno se pitam kakvim to rječnikom uče dejcu pisati i govoriti hrvatskim jezikom, pismom i pravopisom te kako ih uče sklapati rečenice. _________ Kako vozilo na tračnicama težine preko 30 tona može izbječi bilo koga ili bilo što???? _______ Jedino tako da se ne kreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije