obrana od poplava

Priča o kanalu koji je spasio Zagreb: Svi se sjećaju tragedije '98., potrebno je učiniti jednu stvar kako bi se mirnije spavalo

08.08.2023.
u 08:08

Područje na kojem živi više od milijun stanovnika, odnosno više od četvrtine ukupne populacije Hrvatske, od početka sedamdesetih godina prošloga stoljeća brani 32 kilometra dug kanal. Protekloga vikenda koristio se tek osmi put otkako postoji. Istražili smo koliko je izdržljiv kanal Sava-Odra, ali i doznali za nevjerojatne priče koje se uz njega vežu, baš kao i jedno neispunjeno obećanje.

Komentara 1

Avatar Svračak
Svračak
12:58 08.08.2023.

Kakva tragedija 1998.? Dvoje se malo zaigralo u kanalu jer su mislili da ih tamo nitko ne vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije