Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I 'POP-UP' RADIONICE ZA DJECU

Proslavite Međunarodni dan muzeja u Muzeju grada Zagreba: Očekuju vas Mrle i Kišni razdraganci

Zagreb: Konferencija za medije u povodu 29. Edukativne muzejske akcije
Neva Zganec/PIXSELL
17.05.2024.
u 15:08

Međunarodni dan muzeja i završetak 29. EMA-e odvit će se u Muzeju grada Zagreb u subotu od 10 do 13 sati

Završnoga dana Edukativne muzejske akcije (EMA-e) ove subote ujedno se obilježava i Međunarodni dan muzeja. Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana muzeja je Muzeji za edukaciju i istraživanje, koja se uklapa u temu ovogodišnje EMA-e, Muzeji i STEAM?!

Program završne manifestacije sastoji se od izložbe radova nastalih u sklopu 29. EMA-e te dodjela nagrada pobjednicima natječaja. – Stručni žiri odabrat će najbolje radove. Prva tri najbolja rada osvojit će nagrade za koje se pobrinuo sponzor Akcije – konditorska tvornica Kraš. Prvonagrađeni dobitnik osvaja slatki poklon paket u protuvrijednosti od 100 eura, ali i VIP obilazak tvornice Kraš na koji može povesti i svoja četiri prijatelja! Druga nagrada je slatki poklon paket u protuvrijednosti od 70 eura, a treća nagrada slatki je poklon paket u protuvrijednosti od 50 eura – poručuju organizatori. 

Također, muzeji, sudionici akcije predstavit će radionice i događanja koje su održali tijekom 29. EMA-e, a održat će se i  koncert za djecu i odrasle benda Kišni razdraganci čiji su izvođači: Mrle i Ivanka Mazurkijević. Program će voditi Ivanka Mazurkijević, a na Međunarodni dan muzeja, ulaz u Muzej grada Zagreba besplatan je za sve posjetitelje. – Prije koncerta, već od 10 sati, pridružite nam se na kreativnim "pop-up" radionicama za djecu! – poručuju organizatori.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije