regulacija prometa

Radovi na Jordanovcu: Zatvara se dio važne prometnice, a skraćeno prometuje i ZET-ova linija 228

Zagreb: Radovi na obnovi kolnika u ulici Oranice
Davor Puklavec/PIXSELL
15.07.2023.
u 18:00

Autobusna stajališta Jordanovac, Labudovac i Petrova 116 neće biti u funkciji, a istovremeno će ulazno te izlazno stajalište biti uspostavljeno u Kišpatićevoj ispred kućnog broja 43, u smjeru terminala Svetice

Zbog radova na sanaciji priključka odvodnje, Ulica Jordanovac kod kućnog broja 95, sutra će od 8 do 16 sati biti zatvorena za sav promet. Za to vrijeme promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a obilazni pravac bit će: 

  • Kišpatićeva - Jordanovac - Petrova - Lašćinska cesta - Jordanovac,
  • Jordanovac - Lašćinska cesta - Petrova - Prilesje - Bukovačka cesta - Kišpotićeva - Jordanovac. 

VEZANI ČLANCI: 

Zbog radova će i autobusna linija 228 (Svetice – Rebro – Svetice) prometovati skraćeno, odnosno do kružnog toka na raskrižju Kišpatićeve i Ulice Jordanovac. 

Također, autobusna stajališta Jordanovac, Labudovac i Petrova 116 neće biti u funkciji, a istovremeno će ulazno te izlazno stajalište biti uspostavljeno u Kišpatićevoj ispred kućnog broja 43, u smjeru terminala Svetice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije