Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na pomolu prosvjed

Zagrebački kvart u rupama: 'Ljudima je prekipjelo, ne možemo ovako dalje živjeti'

20.04.2023.
u 16:49

Stanovnicima je, kažu, dozlogrdilo da je Malešnica gradilište. Kopa se od ljeta, a u Hrvatskom operatoru prijenosnog sustava ističu da će završiti u roku

Komentara 3

PD
plavi-devet
18:55 20.04.2023.

To bi Kinezi ili Japanci iskopali u jedan dan, polozili kabele drugi dan i asfaltirali treci dan.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
18:42 20.04.2023.

ovdje u grskovicevoj svaki puta kada prodje autobus okolne zgrade se zdrmaju zbog" kanalica" koji po obicaju ostavi Tcom nakon novog asfaltiranja. potpisivali peticije (svi stanara dali svoj potpis) pisali tomasevicu i ...nista nitko nas dozivljava za zivu sljivu. ulica ima zabranjene parking s obje strane, svi se parkiraju i redar veli da on nema tu sto kaznjavati ....tipicno HR ludilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije