Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne propustite

Rock and roll plesnjak i Robert Mareković večeras otvaraju Food Truck Festival

Foto: Food Truck Festival
1/4
24.08.2023.
u 18:04

Fešta počinje u 20 sati, a u isto vrijeme za vikend će se čagati uz najveće hitove 90-tih koje će vrtjeti DJ Stanko Bondža te trash glazbu, kojom će atmosferu podizati DJ Rac

Večeras uz zagrebačko more počinje jedna od najičekivanijih manifestacija koje u metropoli obilježavaju kraj ljeta, Food Truck Festival. Uz opojne mirise mesnih delicija koji će se širiti iz pet gastro kamiona, festival koji se smjestio na livadi pored Aquariusa, svojim rock'n'roll evergreenima otvorit će Robert Mareković iz grupe Fantomi.

Fešta počinje u 20 sati, a u isto vrijeme za vikend će se čagati uz najveće hitove 90-tih koje će vrtjeti DJ Stanko Bondža te trash glazbu, kojom će atmosferu podizati DJ Rac. 

VEZANI ČLANCI: 

Četvrtak, 31. kolovoza rezerviran je za tradicionalni nastup benda Ljetno Kino, a dan kasnije nastupit će jedan od najboljih domaćih cover bendova Lucky Day uz ex yu i pop-rock izvedbe. Ljubitelje kultnih filmova poput Kuma, Tko Pjeva zlo ne misli te Gori vatra razveselit će nastup benda Film Music Orchestra u petak, 8. rujna.

Na Food Truck pozornici nastupit će i dobro znana zagrebačka DJ lica poput Ozrena Kanceljaka, Peznt-a & Arseniyeah, DJ Rea i Mede.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije