Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobitnica vrijedne nagrade

Ankica Trezić: S osvojenih 10.000 eura kompletno ćemo renovirati i opremiti dvije kupaonice

Zaprešić: Dobitnica Roca nagrade
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/19
12.07.2023.
u 18:00

Naša dugogodišnja pretplatnica preuzela je danas poklon-bon dobiven u nagradnoj igri Večernjeg lista i LAUFEN-a

Iznosom od 10.000 eura, osvojenih u nagradnoj igri Večernjeg lista i tvrtke LAUFEN, Ankica Trezić iz Samobora s obitelji će kompletno renovirati i opremiti čak dvije kupaonice. U onoj većoj tako će se naći proizvodi linije "The new classic", stvorene u suradnji LAUFEN-a i nizozemskog studija Marcel Wanders, koju opisuju kao suvremenu interpretaciju klasičnog dizajna.

A za opremanje manje kupaonice, dobitnica kojoj su jučer u LAUFEN-ovu izložbenom prostoru u Zaprešiću nagradu uručili voditelj prodaje Danijel Antunović te voditeljica projekata Sandra Bonomi, odlučila se za kolekciju "Lua", za koju su karakteristični ovalni oblici s blago povijenim krajevima.

VEZANI ČLANCI: 

Dok je uzbuđena dobitnica pomno birala dodatke za nove kupaonice, u Splitu joj se rađala prva unučica, pa je, kazala je, današnji dan proživjela u dvostrukoj sreći. Dugogodišnja je pretplatnica Večernjeg lista, ne propušta nijednu nagradnu igru, a za slanje kupona u ovom slučaju brinuo se suprug.

– Svakodnevno ujutro uz kavu lista novine i kada je vidio prvi kupon, pitao me hoćemo li slati, ali i prije nego što sam stigla odgovoriti rekao je kako ovaj put nećemo. Na to sam ja rekla: 'Pa kako nećemo? Treba nam nova kupaonica' – prepričala nam je A. Trezić.

Izrezivali su tako kupone, ispunili ih i poslali bez ikakvih očekivanja, a kako su u podacima unijeli broj fiksnog telefona, na poziv se javila baka.

VEZANI ČLANCI: 

– Ona često jadikuje kako nitko neće nju nazvati i reći da je nešto osvojila pa smo počeli pisati broj na koji se ona najčešće javlja i eto, napokon je i to doživjela. Počela je trčati uz stepenice i vikati, a ni sama nisam mogla vjerovati kada sam se javila, mislila sam da se netko šali s nama – kazala je A. Trezić.

Švicarski je LAUFEN, podsjetimo, lani proslavio 130. obljetnicu postojanja, jedini je isključivo europski proizvođač sanitarnog porculana, a njihova rješenja spajaju dva glavna trenda: emotivni dizajn s juga te jasni i precizni sa sjevera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije