Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAČKOFEST #7

Sedmo izdanje dobrotvornog plesnog festivala dolazi u Boogaloo

10.05.2024.
u 08:00

Na ovogodišnjem Mačkofestu vas očekuje plesni show nakon kojeg slijedi koncert cover grupe Burex, a večer će zaključiti 80s party by Tomi Phantasma

Kao i u prethodnih šest izdanja festivala, i ove godine prihod od ulaznica odlazi udruzi MeowMe koja skrbi o bolesnim macama i onima bez doma. Na ulazu će stajati i škrabica u koju se mogu ubaciti novčane donacije, a organizatori će vrlo rado primiti i priloge u obliku hrane ili poslastica za mačke.

Desetak plesnih grupa i plesačica će 18. svibnja svojim autorskim točkama zabavljati okupljene, a nakon njih palicu preuzima zagrebački cover bend Burex koji će raspjevati publiku širokim spektrom hitova koji sežu od Eurythmicsa, preko EKV-a pa do Iron Maidena.

VEZANI ČLANCI:

Nakon koncerta kreće 80s party pod dirigentskom palicom DJ Tomija Phantasme koji će okupljene zabaviti hitovima iz najluđeg desetljeća koji uključuju klasike Davida Bowiea, Depeche Modea, Madonne i ostalih glazbenih velikana. 

Na samoj manifestaciji moći će se kupiti i rukotvorine jedne od članica udruge MeowMe Danijele Djurić, a prihod od kupnje također ide u dobrotvorne svrhe. 

Vrata kluba se otvaraju u 19 sati, plesni show kreće od 20, koncert Burexa u 22, a od 23 sata se nastavlja party uz hitove 80-ih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije