Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vip Snow Queen Trophy

Na Sljemenu više od 14 tisuća gledatelja, Bandić bodri Ivicu

sljeme
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/9
06.01.2015.
u 15:04

Prva je vožnja na rasporedu u 15.05, a druga u 18.10 sati.

Nakon što je Amerikanka Mikaela Shiffrin u nedjelju ponijela titulu Snježne kraljice, na Sljemenu je danas na raspredu i utrka muškog slaloma. Tko je novi Snježni kralj znat će se nakon druge vožnje koja starta u 18.10, dok je prva na rasporedu u 15.05 sati. Iz organizacije javljaju da je prvu utrku pratilo više od 14.000 gledatelja, a broj se stalno povećava jer gledatelji i dalje pristižu.

Današnju mušku slalomsku utrku Snježne kraljice na Sljemenu uz tisuće gledatelja, prate, jasno, i političari i brojni uglednici. Primijetili smo zagrebačkiga gradonačelnika Milana Bandića, ministricu Anku Mrak Taritaš, forenzičara dr. Dragana Primorca, predsjednika HOO-a Zlatka Matešu...Otkrili su i svoje favorite.

- Navijat ću za Ivicu, našega najskijaša - spomenuo je Bandić, dodajući da mu je ženska utrka u nedjelju prošla super, te da se nada da će i današnja biti takva. O zbivanjima u gradskoj politici nije želio ni riječi, ali, kaže, pozitivno gleda na budućnost.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Ministrica Anka Mrak Taritaš, i sama skijašica, istakla je da voli sport i da je došla podržati Ivicu Kostelića.

- U sportu je kao u politici, ima te pa te nema - ustvrdila je ministrica.

ZET je i danas spreman za prijevoz gledatelja, s obzirom da se do Sljemena ne može osobnim automobilom. S prijevozom od Mihaljevca do Ženskog sedla i Doma željezničara krenulo se u 11 sati, a autobusi kreću na Sljeme čim se popune. Izvanredni prijevoz trajat će do 21 sat, a za to će vrijeme biti pojačane i tramvajske linije 8 i 14 koje voze do Mihaljevca. Kako javlja ZET u prvih 30 minuta u autobuse se ukrcalo oko 1500 gledatelja, dok je oko 12.30 sati počeo stizati još veći broj građna. Zastoja nema, jer je dovoljno autobusa koji prevoze gledatelje do Sljemena.

Komentara 7

SA
sator
21:23 06.01.2015.

Na sljemenu 14000 ljudi i Bandić.

Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
12:11 06.01.2015.

uz dužno poštovanje svima nikako mi ovo ne ide pod kapu nekako mi se čini da mi ovo jako skupo plačamo ... ali ako ima neki marketinški efekt za Zagreb možda je uredu bilo bi dobro da nam to neko malo pojasni

Avatar liquidsky
liquidsky
11:01 07.01.2015.

Bandić bodri Ivicu? A drugi ne? Koje smeće od novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije