NOVA REGULATIVA

Što će biti kada se tri doma zdravlja spoje u jedan? 'Zagreb bi trebao biti iznimka, doći će do problema'

01.08.2024.
u 11:56

Dosadašnja iskustva pokazuju da nema nikakve bojazni oko organizacije rada, ne mijenjaju se ni lokacije ni broj ordinacija, a povećava se kvaliteta skrbi, kažu u Ministarstvu

Komentara 4

EZ
ezer
22:45 01.08.2024.

Kad se spoje tri doma zdravlja u jedan imati će jednog ravnatelja umjesto sadašnja tri i tako sve ostalo će se smanjiti administrativno. Zaposlene će slati na zamjene po cijelom gradu mislim ove sa zapada na istok i obrnuto. Prvo se moraju dogovoriti na kojoj lokaciji sjedi Uprava, administracija. Sigurno će izgubiti pola godine na dogovore i pregovore dok pacijenti čekaju.

KR
krojackomentara
14:00 01.08.2024.

Apsolutno se slazem s MMFP…Mislim da bi se trebalo pitati djelatnike i osobe koje su više upućene od ministara koji diktiraju iz fotelja.

MM
MMFP
13:53 01.08.2024.

Koji je cilj Ministarstva. Uništiti nešto dobro i nešto što funcionira.Pitaju li se u cijelij toj priči djelatnici kojih sigurno nema malo. Ili nemaju pravo glasa.Ipak HDZ donosi najbolje odluke.Sad su si ministri dovoljno povećali plaće da mogu smišljati glupe planove o spajanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije