Aeroklub Zagreb

Sudjelujte u stvaranju izložbe fotografija sa Zagreb Air Showa

aero miting (1)
Pixsell
05.10.2010.
u 17:11

Na izložbi mogu sudjelovati svi zainteresirani, profesionalni i amaterski fotografi, učenici, studenti, mala i velika djeca.

Aeroklub Zagreb odlučio je napraviti izložbu fotografija s ovogodišnjeg Zagreb Air Showa koji se održao 29. kolovoza na aerodromu Lučko. S obzirom na to da je manifestaciju posjetilo 35.000 ljudi, iz Aerokluba Zagreb zaključuju da je proslava 100. godišnjice zrakoplovstva u Hrvatskoj obilježena na najbolji mogući način.

Pozivaju zato sve koji su tom prilikom svojim fotoaparatima zabilježili zanimljive detalje Air Showa da se uključe u stvaranje izložbe fotografija s ovogodišnjeg događaja. 

Na izložbi mogu sudjelovati svi zainteresirani, profesionalni i amaterski fotografi, učenici, studenti, mala i velika djeca. Dovoljno je samo da svoje najdraže fotografije sa Zagreb Air Showa razviju na kvalitetnom fotopapiru u dimenzijama 30x40. Svaki natjecatelj na izložbi može sudjelovati s najviše tri fotografije.

Pozivaju sve da svoje uratke, kao i digitalni primjerak fotografija koje će biti na izložbi, pošalju do 14. listopada na adresu Aeroklub Zagreb, Jurišićeva 5, 10 000 Zagreb. Radovi će biti izloženi na izložbi koja će se održati 16. listopada s početkom u 11 sati na aerodromu Lučko, a najbolje će Aeroklub Zagreb i nagraditi. Osim izložbe, u subotu 16. listopada na aerodromu će se održati i Kup Zagreba u preciznom slijetanju zrakoplova.

Svoje upite vezane uz samu izložbu možete slati na adresu tajnistvo@aeroklub-zagreb.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije