Dado iz Smogovaca

Tražio programsku suradnju s Možemo!, ali su ga odbili: Alin Kavur nakon 8 mjeseci izašao iz HDZ-a

Vesna Škare Ožbolt i Alin Kavur, poznat kao Dado iz Smogovaca, obišli gradilište škole i pružni prijelaz
Goran Stanzl/PIXSELL
02.05.2022.
u 16:47

Izbačen je iz grupe ogranka HDZ Donja Dubrava jer je podržao prijedlog za sigurnost bicikla koji je došao od Zagreb je naš, objašnjava Alin Kavur.

Prvo je bio na listi kandidatkinje Vesne Škare Ožbolt a onda je, nakon što je dobio mjesto u Vijeću gradske četvrti Donja Dubrava, napustio njen tabor i prešao u onaj HDZ-a. Alin Kavur, kojeg javnost bolje poznaje kao Dadu iz kultne serije "Smogovci", u godinu dana ponovno je promijenio stranačku knjižicu. Ili bolje reći, izgubio ju, jer je odlučio iz HDZ-a izaći. No, u Vijeću četvrti će nastaviti djelovati, a kako saznajemo, vijećnicima iz platforme Možemo! ponudio je programsku suradnju. A oni su, kako također saznajemo, tu suradnju zasad odbili. 

- Unatoč trudu,radu za boljitak stanovnika Donje Dubrave na lokalnoj razini odnosno u Vijeću GČ Donja Dubrava nisam imao podršku stranačkih kolega vijećnika (HDZ) uključujući i samog predsjednika vijeća(HDZ).  Ne samo da nisam imao podršku nego unatoč činjenici da sam radio sve za dobrobit građana i stranke HDZ što kroz humanitarni rad što kroz rad u samom vijeću - pojašnjava Kavur razloge svog odlaska iz HDZ-ovog tabora. 

Izbačen je iz grupe ogranka HDZ Donja Dubrava jer je podržao prijedlog za sigurnost bicikla koji je došao od Zagreb je naš, objašnjava dalje.

-  Uz objašnjenje da više nisam njihov član te da će tražiti da me se izbaci iz HDZ a . Nažalost ispostavilo se da sve ono na što me je upozoravala Vesna Škare Ožbolt je bila u pravu. Donio sam odluku i poslao zahtjev za iščlanjenje iz stranke HDZ. Isto tako zbog premalo aktivnosti ogranka HDZ Donja Dubrava na lokalnoj razini. Ne želim naštetiti stranci HDZ kako je predsjednik izjavio da više štete nego koristi od mene po njegovom mišljenju. Obraćao sam se nekoliko mjeseci i na višu distancu u našoj stranci ali bez uspjeha i reakcije. Stoga sam odlučio istupiti iz stranke HDZ vama svima želim puno uspjeha u budućem radu - kaže Kavur.  

Predsjednik ogranka Gradske četvrti Donja Dubrava Trpimir Majcan također je komentirao slučaj.

- Ne želimo s njim polemitzirati, iznio je brojne neistine. Raspravu ćemo nastaviti u našim stranačkim tijelima - poručio je. 

Ključne riječi

Komentara 2

TM
trade_mark
23:24 02.05.2022.

E PA BEBO, BIO SI U HAZEYEJU!

DU
Deleted user
17:08 02.05.2022.

Eto to je politička zbilja, ima jako puno politikanstva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije