Sanjkaški kup

U borbi za najspretnijega sanjkaša vrtićanci, roditelji, bake i djedovi

sanjkanje (1)
Foto: pb/VLM
1/3
28.01.2013.
u 12:30

Posjetitelji su se grijali uz kuhano vino, a vatrogasci su protekli tjedan utabavali stazu lopatama

Unatoč niskim temperaturama, drugi sanjkaški kup u Mariji Gorici protekao je u igri i veselju. Na brdašcu pored župne crkve protekli vikend natjecala su se djeca vrtićke dobi, učenici osnovnih škola, djedovi, bake, majke i očevi, a jučer su sanjke ‘ukrstili’ i predstavnici mjesnih odbora i udruga, dok se brojka navijača i gledatelja, kažu organizatori, popela na više tisuća.

– Prvi sanjkaški kup održao se još 1985., a ponovno smo ga pokrenuli kako bismo djecu maknuli od kompjutera i vratili ih na pitome brežuljke - ističe načelnica općine Marica Jančić, te dodaje da su vatrogasci čitav tjedan pripremali stazu lopatama. Za prva tri mjesta dijelile su se i nagrade, a posjetitelji su mogli uživati i uz kuhano vino.

>>Sanjkanje sa stilom - dizajnerske sanjke u obliku sobovih rogova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije