Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarno natjecanje

U Karting Areni Zagreb humanitarno natjecanje, kotizacije idu za djecu iz Ukrajine

karting
ilustracija
03.06.2022.
u 17:45

Natjecanje je otvoreno za svu djecu u rasponu 6 - 18 godina, a organizatori napominju da vozač mora imati minimalno 10 vožnji u Karting Areni Zagreb kako bi sudjelovao na utrkama.

Ove subote sve mali kartingaši i njihovi roditelji koji to žele mogu sudjelovati u humanitarnom natjecanju u Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom velesajmu.

Održava se povodom Međunarodnog dana nevine djece žrtava agresije, s početkom programa u 8 sati, a ukupan iznos kotizacija bit će doniran udruzi u svrhu pomoći djeci žrtvama agresije. Iznos kotizacije je 200kn po utrci. 

- U svrhu pružanja pomoći djeci žrtvama agresije, Karting Arena Zagreb organizira Kids4Kids u suradnji s udrugom Chef kuha doma.
Udruga trenutno ulaže napore u vidu zbrinjavanja ukrajinskih izbjeglica iz ratom pogođenih područja u smislu smještaja, hrane i osnovnih životnih potreba - poručuju organizatori. 

Foto: Karting Arena Zagreb

Natjecanje je otvoreno za svu djecu u rasponu 6 - 18 godina, a organizatori napominju da vozač mora imati minimalno 10 vožnji u Karting Areni Zagreb kako bi sudjelovao na utrkama.  Natjecanje je organizirano prema kategoriji vozača: 

  • Mini (otvoreno za svu djecu 6+ godina s minimalno 10 vožnji u Karting Areni Zagreb)
  • SWS Junior (namijenjeno djeci 10+ godina koji imaju položeni treći stupanj programa Karting
  • Akademije ili ostvareno target vrijeme 34,999(indoor) / 47,999 (outdoor))
  • Senior (namijenjeno djeci 15+ godina, ali otvoreno i za Junior vozače)

Hodogram natjecanja je sljedeći: 
7:30 - 8:00 CHECK IN
8:00 - 8:30 BRIEFING
8:30 - 9:00 MINI CLASS
9:00 - 9:30 JUNIOR KIDS CLASS
9:30 - 10:00 JUNIOR CLASS
10:00 - 10:30 SENIOR

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije