najbolje skijašice i skijaši

U Saloonu održana premijerna Noć hrvatskog skijanja i dodijeljene nagrade Zlatne skije

Zagreb: Gala večer Noć Hrvatskog skijanja i dodjela nagrada Zlatne Skije
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/4
26.03.2023.
u 20:21

Proglašeni su najbolji u Kupu Hrvatske u skijanju i snowboardu te su podijeljene zahvalnice zaslužnima članovima Huljsa i sponzorima.

Održana je 1. Noć Hrvatskog skijanja i dodjela nagrade Zlatne skije u organizaciji Hrvatske udruge ljubitelja skijanja I snowboarda. U Diskoteci Saloon uživalo je 400 ljubitelja skijanja i snowboarda i zabavljali su se do ranih jutarnjih sati.

Nagrade za životno djelo dobili su: Ante Kostelić, Marica Kostelić, Janica Kostelić i Ivica Kostelić te Reno Fleiss. Nagradu Zlatne skije za skijaša godine dobio je Filip Zubčić, dok je skijašica godine Leona Popović. Trener godine je Goran Rački, a serviser godine je Vjeko Ružić iz tima Leone Popović.

25.03.2023.., Zagreb - Noc hrvatskog skijanja. Ivica Kostelic i Ante Kostelic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regović / PIXSELL

Nagradu mlade nade u muškoj konkurenciji podijelili su Hrvoje Ljutić i Ziggy Vrdoljak, dok su ženskoj konkurenciji nagradu podjelile Pia Vučinić i Zoe Dragičević svi redo iz ski kluba Žuti Mačak. Nagrada ponos navijača ide u ruke Zorana Prše fizioterapeuta reprezentacije koji je samo ove sezone napravio više desetaka tisuća kilometara da bi naši reprezentativci bili u maksimalnoj spremi za pobjede.

Proglašeni su najbolji u Kupu Hrvatske u skijanju I snowboardu te su podijeljene zahvalnice zaslužnima članovima Huljsa i sponzorima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije