usred noći

U zagrebačkoj Dubravi kombi naletio na benzinsku, vozač se udaljio s mjesta nesreće

kombi
Vatrogasna postrojba Zagreb
16.11.2022.
u 10:32

Fotografiju su na svome Facebooku podijelili i zagrebački vatrogasci koji su se našalili, ali i zaključili kako je sreća što je nastala samo materijalna šteta.

U zagrebačkoj Dubravi noćas se dogodila prometna nesreća, izvijestili su iz Vatrogasne postroje Grada Zagreba. Došlo je do naleta kombi vozila na benzinsku

Kako su za Večernji list kazali iz zagrebačke policije prometna nesreća se dogodila u 2,10 sati. Naime, vozilo se kretalo Ulicom Rudolfa Kolaka u zagrebačkoj Dubravi u smjeru istoka. Dolaskom to zapadnog ulaza na benzinsku postaju vozilo je sletjelo na meki teren. Vozač se potom udaljio s mjesta nesreće. Nastala je samo materijalna šteta.

Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Fotografiju su na svome Facebooku podijelili i zagrebački vatrogasci koji su se našalili, ali i zaključili kako je sreća što je nastala samo materijalna šteta.

- Noćašnja prometna nezgoda u Dubravi. Nalet vozila na benzinsku crpku. Znamo da sad kreću "ne smite tu parkirat" i "dojadile mu cijene goriva" memeovi ali je zaista sreća da nema težih posljedica - napisali su vatrogasci.
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije