socijalni prijevoz

Umirovljenici i siromašniji, od ponedjeljka po besplatne karte ZET-a za 2014.

guzva tramvaj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.01.2014.
u 12:45

Umirovljenici s prihodima ispod 3200 kuna, građani stariji od 65 godina bez mirovine i korisnici pomoći za uzdržavanje, pretplatne kupone obnavljaju na svim mjestima ZET-a i kioscima Tiska, a obitelji poginulih branitelja samo u ZET-u. Karta vrijedi za cijelu 2014. godinu

Od ponedjeljka 20. siječnja zagrebački umirovljenici, kao i oni kojima su mjesečni prihodi do 3200 kuna ili manji od toga, a zadovoljili su uvjete u gradskim područnim uredima, mogu besplatno produljiti svoje pretplatne karte za javni prijevoz po Zagrebu, koje su vrijedile do kraja prošle godine.

Iz ZET-a obavještavaju da se to može učiniti na svim njihovim prodajnim mjestima i kioscima Tiska, a nove, obnovljene pretplatne karte, vrijede za cijelu 2014. godinu. Od potvrda i dokumenata nije potrebno donijeti ništa osim pretplatne karte.

Na istim ZET-ovim i Tiskovim lokacijama godišnje pretplatne karte, tj. kupone za 2014,. mogu produljiti i preuzeti i Zagrepčani stariji od 65 godina koji ne koriste mirovinu, te oni koji koriste stalnu pomoć za uzdržavanje nesposobnih za rad. Udovice i roditelji poginulih hrvatskih branitelja, pak, karte mogu produljiti samo na ZET-ovim mjestima, ne i na kioscima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije