pomoć oboljelima

U subotu na Jarunu upis u Registar darivatelja matičnih stanica

Upis u registar
Foto: ilustracija
Autor
Sandra Golemac
02.05.2014.
u 14:37

U subotu od 17 do 19 sati na Jarunu se u registar mogu upisati sve zdrave osobe između 18 i 40 godina

U povodu trećeg okupljanja motociklista “Karavana za život – bikeri na cesti” sutra će se na Jarunu od 17 do 19 sati održati akcija upisa u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Upisati se mogu sve zdrave osobe od 18 do 40 godina i na taj način povećati šanse za izlječenje svim osobama oboljelima od leukemije, limfoma i drugih teških oštećenja koštane srži.

Okupljanje bikera iz 9 zemalja je sutra na jarunskom Otoku mladosti, s edukativnim ciljem upozoravanja na ugroženost motociklista u prometu. Inače, karavana iz Zagreba polazi na spajanje Lučko u 13.45, gdje će se sresti s motociklistima i motoristima iz svih krajeva Hrvatske.

>>Zaklada Ana Rukavina uvodi trajno prikupljanje uzoraka krvi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije