buktinja zabrinula građane

Usred noći gorio automobil u Zagrebu: Plamen zahvatio fasadu i prozore

Požar u Zagrebu: Izgorio automobil u Maksimiru, vatra oštetila i kuću
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/6
30.10.2022.
u 08:58

Zagrebački vatrogasci izvijestili su da su dojavu dobili oko 2.20 sati te su brzo stavili požar pod kontrolu i ugasili ga.

U ulici Požarinje br 35. na području Maksimira, točnije na Bukovcu noćas je izbio požar na vozilu. Vatrogasci iz Dubrave izvijestili su da su dojavu dobili oko 2.20 sati te su brzo stavili požar pod kontrolu i ugasili ga.

Pri požaru je oštećena fasada na navedenom broju te dva prozora u prizemlju. Više detalja o samom uzorku znat će se nakon objavljenog očevida.

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

 
Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
11:48 30.10.2022.

Rado bih kupio BMW-a, ali su ti automobili nažalost skloni samozapaljenju tijekom noći dok je motor ugašen. Već desetljećima poznat fenomen, a inženjeri BMW-a još nisu riješili problem.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
21:01 30.10.2022.

Jako je opala kvaliteta BMW vozila, svako malo izgore, lete u zrak, itd. Kupac bi se trebao žaliti udruzi za prava potrošača jer mu je prodan falš proizvod.

IG
igorl
10:12 02.11.2022.

Jel to opet onaj piroman na uvjetnoj slobodi? O kojem su pisali prije cca godinu dana. Momak zapalio nekih 20 auta u ZG. Ulovili ga, umobolnica na godinu dvije, pa van s njim. Bogati - stavi to u bolnicu na malo trajnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije