Promjene

Uvode se nove karte u vozilima ZET-a

ZET-ove karte
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
29.03.2019.
u 13:45

Karte od 6 kuna vrijedit će za dnevnu vožnju do 30 minuta, dok će karte od 10 kuna vrijediti za vožnju u trajanju do 60 minuta. ZET ističe kako se uvođenjem novih karata neće ukinuti pojedinačna karta kupljena u vozilu od 15 kuna, za vožnju do 90 minuta, kao ni dnevna karta

ZET je danas objavio kako od ponedjeljka, 1. travnja, uvodi nove vozne karte koje će se prodavati isključivo kod vozača tramvaja i autobusa. Odluka o kojoj se već pisalo tako je danas postala službena.

Karte od 6 kuna vrijedit će za dnevnu vožnju do 30 minuta, dok će karte od 10 kuna vrijediti za vožnju u trajanju do 60 minuta.

Nove papirnate, pojedinačne karte kupljene u vozilu po cijeni od 6 i 10 kuna, za sada će vrijediti samo na prometnom području Grada Zagreba, odnosno na području I. tarifne zone, dok sve ostale pojedinačne karte vrijede na svim prometnim područjima.

ZET ističe kako se uvođenjem novih karata neće ukinuti pojedinačna karta kupljena u vozilu od 15 kuna, za vožnju do 90 minuta, kao ni dnevna karta, te da ih putnici i dalje mogu kupiti kod vozača.

Također, na prodajnim mjestima ZET-a, kao i na kioscima ugovornih partnera, i dalje će biti dostupne pojedinačne papirnate karte od 4, 7 i 10 kuna za vožnju od 30, 60 i 90 minuta.

Pogledajte video rekonstruirane Radničke ceste do Domovinskog mosta:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije