Na današnji dan

VIDEO: Zagrebački vatrogasci objavili snimku lanjskog potresa: 'Ne ponovilo se'

JVP Zagreb/Facebook
29.12.2021.
u 11:43

Vatrogasci JVP Zagreb su imali u Zagrebu 15 intervencija koje su se odnosile na razna oštećenja dimnjaka, skidanje crjepova i fasada.

Ne ponovilo se. To je ono što baš svi razmišljamo kad god se sjetimo razornog potresa koji je prošle godine na današnji dan gotovo sravnio sa zemljom cijelu Sisačko-moslavačku županiju i nebrojene obitelji ostavio bez krova nad glavom. Ne ponovilo se, razmišljaju i zagrebački vatrogasci koji su, zajedno s tisućama drugih volontera, pohrlili u pomoć pogođenom području, naoružani iskustvom koje su imali u Zagrebu, koji je samo 9 mjeseci ranije također pogodio potres.

Danas su na društvenim mrežama objavili video u kojem su zabilježili trenutak potresa u 12.20 sati, i to s istim potpisom: Ne ponovilo se. 

 

 

Ni Zagreb nije ostao pošteđen posljedica ovih potresa. Na nekoliko objekata koji su oštećeni u velikom potresu u ožujku nastala su nova oštećenja. Vatrogasci JVP Zagreb su imali 15 intervencija koje su se odnosile na razna oštećenja dimnjaka, skidanje crjepova i fasada. Na intervencijama je sudjelovalo ukupno 45 vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije