rupe i zakrpe

Vidite oštećenja na cesti? Javite što prije u Zagrebačke ceste

Zagrebačke ceste
Marko Prpić/Pixsell
13.01.2014.
u 09:14

Građani mogu oštećenja za koja misle da ih se treba sanirati prijaviti na besplatni broj telefona 0800 0551 i na mail dojavni.centar@zgceste.hr

Lijepo vrijeme ide na ruku Zagrebačkim cestama koje u iščekivanju snježnih oborina krpaju rupe i prijekope na gradskim ulicama. Iako popis potrebnih radova već imaju, pozivaju i građane da im na besplatan broj telefona 0800 0551 ili mail adresu dojavni.centar@zgceste.hr dojave sva uočena oštećenja na prometnicama.

Za sve radove u ovoj godini ova podružnica Zagrebačkog holdinga ima na raspolaganju oko 100 milijuna kuna za modernizaciju gradskih prometnica.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:28 13.01.2014.

Hm, ma daj. Javio za šaht koji je upao u asfalt prije osam mjeseci. I dan danas je takav i pitaj boga koliko se amortizera tamo skršilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije