ZAUSTAVILA GA ZAGREBAČKA POLICIJA

Vozio auto bez vozačke pa se odbio testirati na drogu: Pogledajte koliku kaznu ovaj 23-godišnjak mora platiti

policija
Matija Habljak/PIXSELL
03.10.2024.
u 13:43

Okrivljenik je zbog prekršaja uhićen i doveden na zagrebački Općinski prekršajni sud gdje mu je izrečena pravomoćna presuda, novčana kazna u iznosu od 2640 eura

Upravljao je automobilom bez vozačke dozvole, a kada ga je policija zaustavila i ponudila mu da se podvrgne preliminarnom testiranju na prisustvo droga u organizmu, 23-godišnjak je odbio, javila je zagrebačka policija. Uhitili su ga, a za sve prekršaje mora platiti novčanu kaznu.

Sve se dogodilo jučer, u srijedu 2. listopada, oko 00.40 sati u Zagrebu, i to na križanju Slavonske avenije i Cvjetne ceste dok je 23-godišnjak upravljao osobnim automobilom u smjeru istoka. Policijskim nadzorom vozila i vozača, dodali su iz policije, utvrđeno je da upravlja vozilom B kategorije prije stjecanja prava na samostalno upravljanje, odnosno bez položenog vozačkog ispita B kategorije. 

Ponuđeno mu je, usto, dakle, da se podvrgne preliminarnom testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu, što je odbio. Okrivljenik je zbog prekršaja uhićen i doveden na zagrebački Općinski prekršajni sud gdje mu je izrečena pravomoćna presuda, novčana kazna u iznosu od 2640 eura.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije