Javni transport

Za 3 godine za prijevoz kroz tri županije – 25 kuna

'22.03.2010., Zagreb, Hrvatska - Na glavnom kolodvoru prigradski vlak napusta prvi peron. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
'Slavko Midzor/PIXSELL'
30.05.2012.
u 15:55

Sporazum o integriranom prijevozu putnika i tarifno-prijevozničkoj uniji grada Zagreba, Zagrebačke županije i Krapinsko-zagorske županije

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je zajedno sa zamjenicom župana Krapinsko-zagorske županije Sonjom Borovčak i Stjepanom Kožićem, županom Zagrebačke županije, potpisao sporazum o integriranom prijevozu putnika i tarifno-prijevozničkoj uniji. Prema prvim računicama, jedinstvena karta stajala bi između 20 i 25 kuna za cijelo područje i time omogućila građanima jednostavnije kretanje, a Bandić najavljuje realizaciju projekta za tri godine.

Osim jedinstvenog prijevoznog rješenja, Bandić je zajedno sa svojim kolegom iz Ljubljane Zoranom Jankovićem najavio jubilarni 60. Ljubljana festival, na kojem će dirigirati, među ostalima, i Ivan Repušić.

Komentara 7

SN
snovakor
16:20 30.05.2012.

i u ZG ima parkiranje po 2 kn ....slobodno dođi i parkiraj !! Na 15.min. pješice od samog centra !!!!!!

MO
modovisisajteMaraschino
16:20 30.05.2012.

neka stavi to obecanje u plan 21 jer ce biti ispunjeno kao i ta iz plana 21....

BK
bez.komentara
16:11 30.05.2012.

Daj Bandiću smanji ti cijenu parkiranja u ZG,ne znam koliko je sada,ali previše je to para,kod nas je 2-3 kn/sat. Kako se isplati taj tvoj projekt nije mi jasno i to baš za tri godine,sljedeće izbori (obećanje),pa taman početak realizacijee za one tamo izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije