pjevat će maja bajamić

Za oboljelu djecu u KBC-u Zagreb pjevat će se božićne pjesme

Split: Pjevačica Maja Bajamić
Milan Sabic/PIXSELL
21.12.2021.
u 10:40

Djeci će se pjevati u četvrtak u 13 sati.

Za oboljelu djecu koja se liječe u Zavoda za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju matičnih stanica KBC-a Zagreb, u četvrtak će se tradicionalno pjevati božićne pjesme, a za djecu i djelatnike Zavoda pripremljeni su i prigodni darovi, najavljeno je u utorak.

Pjevanje božićnih pjesmica organiziraju umirovljena profesorica defektologije Jasna Štrok koja je na Zavodu radila više od trideset godina, i Klub HEO - Prva hrvatska udruga roditelja djece oboljele od malignih bolesti. Djeci će se pjevati u četvrtak u 13 sati. Pjevanje će predvoditi pjevačica Maja Bajamić u pratnji dva glazbenika, a sudjelovat će i članovi Kluba HEO, djeca izliječena od malignih bolesti, njihovi roditelji te drugi zainteresirani građani.

Oboljeloj djeci i djelatnicima Zavoda priređeni su prigodni darovi, koje su pripremili Grad i tvrtka dm Hrvatska. Cilj te akcije je bolesnoj djeci, njihovim roditeljima i osoblju bolnice uljepšati ovo razdoblje božićnom glazbom i blagdanskim duhom, priopćili su organizatori.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije