puste ulice

Zagreb kakav još niste vidjeli. Dan kada je u metropoli sve "umrlo"

zagreb, pustoš (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/12
14.08.2011.
u 18:49

Zbog produljenog vikenda i lijepog vremena većina građana očito je napustila metropolu

Dan kada je u Zagrebu sve "umrlo" tako bi se najkraće mogla sažeti atmosfera koja je danas vladala u gradu. Dijelovi grada koji su inače preopterećeni prometom, poput Vukovarske ulice, Mosta mladosti, Zelenog vala, Ilice, Jadranskog mosta, Avenije Dubrovnik... bili su pusti.

Doduše, i prethodnih su dana, ponajviše zbog godišnjih odmora, bili manje prometni, no danas su bili gotovo neprepoznatljivi.

Zbog produljenog vikenda i lijepog vremena većina građana očito je napustila metropolu pa se na gradskim ulicama tijekom cijeloga dana mogao vidjeti tek pokoji automobil, a građani i turisti koji su ipak ostali u Zagrebu, vjerojatno zbog visokih temperatura maknuli su se s vrelog asfalta i sklonili u hlad.

Za one koji su se danas ipak morali kretati, uspavani grad zasigurno nije smetao. Naprotiv, do svoga odredišta su mogli stići brže nego inače, a oni koji u javnom prijevozu inače teško pronalaze slobodno mjesto danas s tim nisu imali problema.

Komentara 131

FI
fila
21:46 14.08.2011.

Sve je bajno a kad se vrate u surovu stvarnost..........

OB
-obrisani-
22:05 14.08.2011.

Što se tiče naziva Metropola, nit je sad niti će ikada ni biti. Prije veliko selo-grad ili mala bivša yuga.

OB
-obrisani-
22:01 14.08.2011.

Nevjerovatno je koliko je taj grad ljepši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije