UDARIO JU AUTOMOBIL

Zagrebačka policija objavila detalje strašne nesreće na Maksimirskoj: Starica pretrčavala cestu pa poginula

Snimio čitatelj
21.09.2024.
u 14:48

Na mjestu događaja pješakinja je preminula, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu

Zagrebačka policija objavila je detalje prometne nesreće na Maksimirskoj cesti kod Mandlove ulice na području Ravnica u kojoj je jučer smrtno stradala pješakinja. Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

"Jučer, 20. rujna oko 12.25 sati 58-godišnji vozač (pod utjecajem alkohola od 0,57 g/kg) upravljao je osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Maksimirskom cestom u smjeru istoka te je naletio na 82-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik van obilježenog pješačkog prelaza.

Na mjestu događaja pješakinja je preminula, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu vozač je uhićen nakon čega će biti uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI:

Od 12.40 do 14.40 sati promet južnim kolničkim trakom Maksimirske ceste u smjeru istoka bio je obustavljen radi ove prometne nesreće", javili su iz PUZ-a.

Kako smo pisali jučer, prema informacijama očevidaca, u petak poslijepodne došlo je do naleta Mercedesa na pješakinju. Redakcija Večernjeg lista dobila je video koji prikazuje mjesto nesreće, kao i kola hitne pomoći te policiju. 

Ključne riječi

Komentara 9

MA
Mandrak99
15:57 21.09.2024.

Čuj..starica pretrčavala cestu...kako,pa nema 25 god nego 85..zar u tim godinama još mogu trčkarati po cesti

MI
mizimojzi
14:56 21.09.2024.

Sta on ima biti uhicen ? Jel baba pretrcavala cestu? Tam di nesmije. Cime je on izazvao prometnu nesrecu. Za 0.57 moze samo dobiti prekrsajnu prijavu.

SB
Stroga Babaroga
15:24 21.09.2024.

Bane ubio čovjeka i nije uhapšen. Je li gore kaj je starica od 82 godine “pretrčavala” gdje nije trebala, ili da je vozač imao 0,57 promila? To će nadajmo se struka ocijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije