prikupljaju humanitarnu i drugu pomoć

Zagrepčani se okupljaju u znak podrške Ukrajini, među njima i Ukrajinci koji trenutno žive ovdje

Foto: Dario Topić
1/7
12.03.2022.
u 13:49

Svi oni već danima su ujedinjeni oko jedinstvene poruke mira.

I ove subote građani se okupljaju kako bi iskazali podršku ukrajinskom narodu koji je već  17. dan u ratu s Rusijom. Spontani skup podrške počeo je u 13 sati, a građani na prepunom Cvjetnom trgu prilazili su sa svojim porukama podrške ukrajinskom narodu.

Među okupljenima većina je mladih ljudi, studenata koji su u Zagreb došli na razmjenu prije nego što je rat počeo. Svi oni imaju istu želju - mir.

"Zaustavite Putina, Ukrajina će pobijediti, Slava Ukrajini" samo su neki od transparenata koji su građani ogrnuti plavo-žutom zastavom nosili na subotnjem prosvjedu.

Među brojnim Zagrepčanima koji već tjednima prosvjeduju, ali i prikupljaju humanitarnu i drugu pomoć za narod Ukrajine, će biti i Ukrajinci koji trenutno žive, rade ili se školuju u Hrvatskoj.  Svi oni već danima su ujedinjeni oko jedinstvene poruke mira.

Komentara 4

LA
lajh1985
16:11 12.03.2022.

Da nisu zvali nekog da ih poslika ne bi se ni znalo da je netko malo paradirao

VO
vorda400
15:17 13.03.2022.

Pitajte Ukrajince zašto ispaljuju dron na Hrvatsku nek se paze imamo pola milijuna branitelja Putin je goli k.rac kad mi krenemo na istok jedino nas Kinezi možda zaustave

DO
doktorica
18:56 13.03.2022.

a zašto su onda bacili dron na Hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije