KD Lisinski

Zajedništvo građana za pomoć djeci

24.05.2015., Zagreb - Dvorana Vatroslav Lisinski, humanitarni koncert udruge Ljubav na djelu kojim se prikuplja novac za lijecenje djece oboljele od malignih bolesti. Koncert je odrzao Jacques Houdek sa zvijezdama The Voicea. Antonela Djindjic, Melanie Ma
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
25.05.2015.
u 09:00

Prikupljenim će novcem Udruga financirati smještaj za roditelje djece koja su na liječenju u Zagrebu.

Zbog puno dobre glazbe i zabave, ali prije svega zbog zajedništva i podrške za djecu oboljelu od malignih bolesti brojni su se građani okupili na humanitarnom koncertu "Sve za Njih". Na koncertu u organizaciji udruge roditelja "Ljubav na djelu" u Koncertnoj dvorani Lisinski nastupili su zbor udruge s Marijom i Ivanom Husar, Nikša Bratoš Band te Jacques Houdek s natjecateljima iz The Voicea.

– Novac ćemo iskoristiti za pokrivanje troškova udruge budući da financiramo tri stana u Zagrebu za roditelje djece na liječenju. Također, pomažemo roditeljima koji zbog liječenja djece putuju u inozemstvo– – objasnila je Ljiljana Vuletić, predsjednica Udruge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije