ZET objavio

Zbog radova u Ulici Tuškanac ZET-ovi autobusi voze izmijenjeno, evo nove trase

Linija 102
Foto: ZET
1/2
20.11.2021.
u 15:00

Radovi će, podsjetimo, trajati čak dva mjeseca, od ponedjeljka do 22. siječnja 2022. godine.

Kao što smo pisali, ulica Tuškanac, na dijelu od ulice Jabukovac (kod O. Š. Jabukovac) do Jurjevske ulice, od ponedjeljka u 08.30 sati do 22. siječnja 2022. godine u 4 sata, bit će zatvorena za sav promet zbog rekonstrukcije javnog kanala. S obzirom da se radi o jednoj od prometnijih ulica na području iznad Britanskog trga, ovo će proizvesti problem za mnoge vozače, koji će radove morati obilaziti na trasi dugoj čak 7,5 kilometara. 


 
Problematično će biti i za one koji se služe javnim prijevozom, pa će zato autobusi linija 102 (Britanski trg - Mihaljevac) i 105 (Kaptol - Britanski trg), od ponedjeljka do završetka radova, prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera. Za vrijeme trajanja radova prometovat će autobusi linije 105A (Britanski trg - I.G. Kovačića), a autobusi linije 103 (Britanski trg - Kraljevec) prometovat će prema novom rasporedu vožnje. 

Linija 102: Britanski trg - Pantovčak - Gornje Prekrižje - Šestine - Mihaljevac
Linija 105: Kaptol - Cmrok - Gornje Prekrižje - Pantovčak - Britanski trg

 

Privremeno autobusno stajalište za liniju 105 bit će uspostavljeno u ulici Gornje Prekrižje, neposredno nakon raskrižja Jurjevske ulice i  Gornje Prekrižje. Za vrijeme izvođenja radova bit će uvedena privremena autobusna linija 105A (Britanski trg - I.G. Kovačića), koja će prometovati od Britanskog trga, Nazorovom ulicom, do Ulice Ivana Gorana Kovačića. Autobusi linije 103 (Britanski trg - Kraljevec) prometovat će prema novom rasporedu vožnje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije