od šubićeve

Zbog radova zatvara se dio Martićeve ulice sljedeća tri dana

autobus zet
Robert Anić/PIXSELL
19.08.2013.
u 08:40

Zbog zatvaranja prometa na Martićevoj ulici uvede se promjene u prometovanju linija 204 (Kvaternikov trg – Horvatovac – Voćarska – Kvaternikov trg) i 261 (Dubec –Sesvete – Goranec)

Zbog radova, od jutros u osam sati zatvorena je za promet Martićeva ulica do četvrtka ujutro na dijelu od od Šubićeve do Heinzelove. Iz ZET-a obavještavaju da će se zbog toga preusmjeriti minibus na liniji 204 Kvaternikov trg – Horvatovac – Voćarska – Kvaternikov trg, u povratku na Kvaternikov trg prometovat će redovnom trasom do raskrižja Martićeva/Šubićeva, nastaviti Šubićevom, preko Kvaternikovog trga do Heinzelove, do privremenog početno – krajnjeg stajališta koje će se formirati na zapadnom kolniku Heinzelove ulice ispred kućnog broja 4.

S Kvaternikovog trga minibus će polaziti s privremenog početno krajnjeg stajališta na istočni kolnik Heinzelove i dalje redovnom trasom prema Horvatovcu.

Autobus na liniji 261 Dubec –Sesvete – Goranec ponovno će prometovati skraćeno, do Gradinske ulice, od ponedjeljka, 12. kolovoza u 8.00 sati, do završetka radova. Autobus će prometovati prema postojećem voznom redu, ali će se polasci iz Gradinske ulice ostvarivati 5 minuta kasnije od planiranog voznog reda.

Podsjećamo, umjesto u Bakačevoj, autobusi Crvene i Zelene turističke linije, zbog radova, od utorka, 6. kolovoza polaze s privremenog stajališta na južnom dijelu terminala Kaptol.

>>Nakon obnove - Bolje za bicikliste i pješake u Jankomiru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije