Raspali se u dijelove

Zbog teškog sudara gužve kod Branimirove tržnice

prometna
Foto: Stela Lechpammer
05.11.2014.
u 11:17

Iz policije kažu da promet teče otežano, iako ga nisu u potpunosti zatvarali, a zastoj tramvaja ne bilježe niti u ZET-u

Već sat vremena na križanju Branimirove i Šubićeve/Avenije Marina Držića stvaraju se prometne gužve zbog teške prometne nesreće.

Iz policije kažu da promet teče otežano, iako ga nisu u potpunosti zatvarali, a zastoj tramvaja ne bilježe niti u ZET-u.

Otprilike oko dvadeset minuta do deset sati sudarila su se dva osobna automobila, tri su osobe ozlijeđene, o težini ozljeda policija još ne zna detalje. No očito, sudeći prema riječima očevidaca, nisu lake jer su se automobili od siline udarca raspali na dijelove.

Komentara 1

BS
bravo_sammir
20:04 05.11.2014.

Vise kamera, vise policije i nikada oprost ( ne idavanje kazne je mito ako i nisi potplacen) samo to moze uvesti reda i sigurnosti na cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije