24.11.2011. u 12:00

Zdravko Mamić,”najveći hrvatski izvoznik”, nakon poraza u Madridu izjavio je da ga viđeno na utakmici “iznimno veseli” jer Dinamo može biti “50% bolji”

General-prevoditelj

Dragutin Repinc, zapovjednik Kopnene vojske, sušta je suprotnost naprasno smijenjenom generalu Kruljcu na čiju je funkciju došao u srpnju. Repinc ne samo da u slobodno vrijeme ne boksa, već se intenzivno bavi prevodiličkim radom, otkriva Aktual. General Repinc obavezao se MORH-u prevesti 841 stranicu teksta, za što će povrh plaće zaraditi 41.255 kuna. Lijepo je znati da je stanje u hrvatskoj Kopnenoj vojsci tako idilično da zapovjednik može opušteno u fušu prevoditi tekstove za 50 kuna po stranici.

Najveći hrvatski izvoznik

Mamić i nakon poraza u Madridu “iznimno veseo”

Zdravko Mamić,”najveći hrvatski izvoznik”, nakon poraza u Madridu izjavio je da ga viđeno na utakmici “iznimno veseli” jer Dinamo može biti “50% bolji”. Toliko će skuplje prodati neke igrače.

Radnička borba

Šef sindikata želi i dalje voziti službeni BMW

Luka Bucat, sindikalni povjerenik u Dalmacijavinu, suprotstavlja se mogućnosti da posrnulu tvrtku kupi Salamon Berkowitz, vlasnik Traubisode jer je svjestan da kod novog vlasnika ne bi više uživao povlastice. Jutarnji piše da Bucat kao šef sindikata, iako formalno referent za protupožarnu zaštitu ima status člana Uprave, vozi službeni BMW i prima 12 tisuća kuna bez sindikalnog dodatka. Tko kaže da se sindikalna borba ne isplati?

Radoholičari

Ustavni suci na posao dolaze jednom tjedno

Jasna Omejec, predsjednica Ustavnog suda, trebala bi se brinuti za brže rješavanje 8000 predmeta koji čekaju da ih obradi hrvatska sudačka elita. Istraživanje Globusa otkriva i razloge zbog kojih predmeti čekaju na ocjenu – u prosjeku ustavni suci dolaze na posao jednom u tjednu! U deset dana, između 11. i 21. studenoga Miroslav Šeparović i Mato Arlović došli su na posao čak tri puta, dok se troje sudaca nije pojavilo niti jednom pred reporterima koji su ih diskretno čekali pred ulazom u Ustavni sud. Predsjednica suda bi rado suce dovela u red, ali nažalost ne stiže. I ona je došla samo jednom u tom tjednu na posao.

Komentara 8

HP
hps
14:59 24.11.2011.

tražim posao gdje se u mjesec dana radi tri dana mato arlović je tako radio i KOS-u

DU
Deleted user
15:16 24.11.2011.

Pa to je Josipovićev kadar i njegova škola, i on je sve svoje ozbiljne poslove radio u fušu .

Avatar seneka
seneka
13:26 24.11.2011.

A šta bi i radili kad su iznad Boga. A stoka sitnog zuba neka i dalje traži vražicu pravde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?