09.08.2013. u 12:00

Ministarstvo pokušaja i pogrešaka sada najavljuje novi natječaj „u najkraćem mogućem roku"

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša i prirode, prije mjesec dana raspisao je natječaj za usluge savjetnika u pronalasku investitora za Veliki Brijun. Savjetnika nije pronašao, ali je dobio savjet da poništi natječaj, što je i učinio, piše Poslovni, s obrazloženjem da je tender pogrešno procijenjen i neusklađen s tržišnom utakmicom. Ministarstvo pokušaja i pogrešaka sada najavljuje novi natječaj „u najkraćem mogućem roku“. Čim se vrate s godišnjih odmora i raspišu natječaj za savjetnika za raspisivanje natječaja.

Javila se samo jednom za riječ, ali ima 4 asistenta

Dubravka Šuica, zastupnica u Europskom parlamentu, do sada se istaknula jedino svađom s kolegom Olegom Valjalom zbog toga tko je prvi postavio pitanje Pelješkog mosta. Kako joj ubuduće ne bi promakla pitanja koja u Bruxellesu postavljaju drugi hrvatski zastupnici, Šuica je odlučila ozbiljnije pristupiti poslu koji je, kako ga opisuje u Aktualu, „vrlo težak i vrlo zahtjevan“. Stoga je angažirala dva asistenta koji joj pomažu u Bruxellesu, još dva asistenta u zagrebačkom uredu, a najavljuje i angažman dodatnih asistenata u županijskim središtima. Uz takvu logistiku sigurno će biti mnogo aktivnija u Bruxellesu gdje se od početka mandata za riječ javila samo jednom.

>> Pročitajte Šuicina \'dva ključna pitanja\' Europskoj komisiji!

Društveno odgovorno je 
uvesti fiskalnu blagajnu u WC

Goran Ražnjević, direktor biogradske hotelske kuće Ilirija, uveo je fiskalnu blagajnu u WC na središnjoj gradskoj plaži i tim povodom izdao kratko prigodno priopćenje. „Tako rade društveno odgovorne kompanije“, naglašava Ražnjević koji kupačima korištenje zahoda naplaćuje ravno pet kuna. Postupe li i druge kompanije „društveno odgovorno“, iduće godine državni će statističari moći usporediti i koliko smo sranja napravili. Ta proizvodnja nikad ne pada.

Ne komentira uhićenje zbog prekomjernog vikanja

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, odbio je Novom listu komentirati uhićenje Luke Kozine zbog prekomjernog vikanja u Kninu. „Molim da se javite policiji, ministar ne zapovijeda policijom“, uvjerava nas Ranko Ostojić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?