PRIJEM GRAĐANA

U Ilicu na savjetovanje k ministrici Mrak Taritaš

anka
Anto Magzan/PIXSELL
06.11.2014.
u 14:15

Zagrepčanima će nastojati pomoći i pomoćnik ministra gospodarstva, Ismar Avdagić, kojem će se moći obratiti s pitanjima u vezi zaštite prava potrošača

S ciljem održavanja komunikacije s građanima te uvida u njihove probleme, predsjednica Gradske organizracije HNS-a te ministrica graditeljstva i prostornog uređenja, Anka Mrak Taritaš, svakog četvrtka organizira prijem građana.

U prostorije GO HNS-a u Ilicu 61 mogu, tako, i danas od 16 sati doći svi koje muči određeno pitanje, a uz Mrak Taritaš, Zagrepčanima će nastojati pomoći i pomoćnik ministra gospodarstva, Ismar Avdagić, kojem će se moći obratiti s pitanjima u vezi zaštite prava potrošača.

>>Mrak Taritaš odgovorila Kaliniću: U mom mandatu nije mijenjan GUP

Komentara 2

MH
mrtav-hladan
17:15 06.11.2014.

Ako vec pisete o Taritašici nestavljajte bar njene fotke ko Boga vas molim jer zena je stvarno mrak kako izgleda ...

DU
Deleted user
14:29 07.11.2014.

iznimka u ovoj vladi,žena radi odličan posa,svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije