Nastavak sezone

Zagrepčani isprobali sve sljemenske staze i uživali u bijeloj idili

Gradjani uzivaju u skijanju i snowboardingu  na Sljemenu
09.01.2015.
u 08:00

U tijeku su i škole skijanja za najmlađe, a na vrh Medvednice opet se neće moći 13. i 14. siječnja, zbog održavanja "FIS Zagreb Opena"

Činovnička livada, ali i sljemenski Crveni spust jučer su bili puni skijaša i snowboardera, koji su vedro, ali pravo zimsko vrijeme odlučili iskoristiti za snježne radosti.

Nakon što su staze na Sljemenu, zbog održavanja Snježne kraljice, bile zatvorene, Zagrepčani su od jučer ponovo mogli skijati, i to po istim cijenama kao i prošle godine.

U tijeku su i škole skijanja za najmlađe, a na vrh Medvednice opet se neće moći 13. i 14. siječnja, zbog održavanja "FIS Zagreb Opena".

Na Sljemenu više od 14 tisuća gledatelja, Bandić bodri Ivicu

Ključne riječi

Komentara 2

EX
explorer
10:05 09.01.2015.

Ček malo, kak su isprobali sve staze, ak su otvorene samo dvije???

Avatar Neobavezno
Neobavezno
08:45 09.01.2015.

Sva sreca pa su zimski praznici zavrsili.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije