Nakon otkaza-tužba

Bivši pomoćnik tuži slavnog pjevača i njegovu suprugu zbog seksualnog uznemiravanja

'Robbie Williams arrives with his wife Ayda Field for the press night of Panto's On Strike, at the Opera House in Manchester.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
14.05.2015.
u 11:12

Iako se optužbe ne odnose direktno na pjevača on nije izostavljen iz tužbe

Pjevač Robbie Williams našao se u problemima nakon što je svom osobnom asistentu dao otkaz. Naime, nakon što je ostao bez posla Gilles De Bonfilhs podigao je tužbu zbog seksualnog uznemiravanja protiv pjevača i njegove supruge, piše TMZ.

Iako se optužbe ne odnose direktno na pjevača  on nije izostavljen iz tužbe. Bivši osobni asistent  tvrdi da je Robbiejeva supruga Ayda često znala pred njim hodati polugola i da je s njim dijelila detalje o svom seksualnom životu, ali i da je njega ispitivala o njegovu intimnom životu.

Gilles tvrdi i da mu je glumica pokazivala svoje tijelo i tražila od njega da komentira njezin izgled.

Glasnogovornik para tvrdi da je tužba neutemeljena i da će se to u sudskom postupku i dokazati.

>>Robbie Williams ponovno će postati tata

>>Robbie Williams: Sve ću operirati, iduće godine idem na liposukciju

Komentara 1

DU
Deleted user
11:40 14.05.2015.

Meni ne bi smetalo raditi za Robija, i da hoda gol po kući ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije