Zapalio bokserice

Charlie Sheen i dalje tulumari u svom stilu: 'Uzeo nekoliko tableta i zalio ih votkom'

Charlie Sheen
Foto: Twitter Charlie Sheen
1/4
07.03.2014.
u 07:44

Charlie Sheen planira četvrti brak, no i dalje tulumari kao da sutra ne postoji. Naravno, i njegova partnerica je time oduševljena, stoga je glumac uspio dobiti najbolje iz oba svijeta...

Charlie Sheen planira četvrti brak, no i dalje tulumari kao da sutra ne postoji. Naravno, i njegova partnerica je time oduševljena, stoga je glumac uspio dobiti najbolje iz oba svijeta. Za Božić su tako otputovali u Cabo San Lucas, a Radar Online raspisao se o odmoru. Čim je stigao u grad, Charlie je pozvao lokalne majstore za tetovaže da dođu u hotel.

- Došli smo i njegov tjelohranitelj pustio nas je unutra. Charlie je stajao na stolu. Oko njega bile su boce votke, cigarete i bočice Vicodina. Uzeo je nekoliko tableta i zalio ih votkom, priča jedan od prisutnih. Pozdravio ih je u svom stilu 'što ima pe..ri', a potom usred tetoviranja uzeo još tableta. Skinuo je i bokserice i zapalio ih, a tražio je i poljubac od muškaraca u sobi. Ponudio je deset tisuća dolara, no odbijen je.

Foto: Press Association/Pixsell

>>Charlie Sheen ljutit: Ne zovite mi curu pornozvijezdom!

Ključne riječi

Komentara 1

JA
james49
09:33 07.03.2014.

Charlie kao Charlie. Bez njega su 2 i pol muškardina kamilica. Na kraju balade moći će kazati da je živio kako mu se svidjelo. Imaš moj like.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije