ne toleriraju greške

Kako je Armani 'spustio' Kim Kardashian

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/5
17.06.2015.
u 08:12

Kim Kardashian na Twitteru je prije tri dana prozvala Armani zbog povlačenja njenog omiljenog pudera s tržišta

Problemi, problemi. Kim Kardashian na Twitteru je prije tri dana prozvala Armani zbog povlačenja njenog omiljenog pudera s tržišta.

- Zašto je Georgio Armani povukao moj omiljeni puder? Trenutno sam na posljednjoj bočici, i svi koje znam ga koriste. Molim vas, napravite ga opet - u pomoć je dozvala Kim. Iz Armanija su joj 'spustili' jer nije znala kako se Armani zove.

- Draga Kim, reci nam koji trebaš i mi ćemo ti poslati. I gospodin Armani se zove Giorgio - odgovorili su joj. Kim se nije dala omesti, već je za sve okrivila trudnoću i majčinstvo. - Hvala vam puno i ispričavam se na gramatičkoj grešci, ova trudna mama je jako neispavana - napisala je Kim. Sigurni smo da prijatelja Valentina nikad ne bi ovako uvrijedila.

>>Konačno je potvrđeno: Kim i Kanye očekuju svoje drugo dijete!

>>'Sretan sam što sam oženjen djevojkom svojih snova. Našao bih te u svakom životu'

Komentara 3

JE
jedna
10:12 17.06.2015.

g.u.a.a teze kategorije

DU
Deleted user
11:34 17.06.2015.

Dobro da uopće zna pisati.

Avatar anekk
anekk
11:21 17.06.2015.

Zanimljiv i bitan članak. ...NE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije