napravila veliku štetu

Mlada Kylie zbog ljubomore uništila turneju svog dečka repera

tygai kylie
Foto: Pixsell
1/6
23.09.2015.
u 23:00

Kylie Jenner je, čini se, prava šefica u svojoj vezi. Iako je dečko Tyga stariji od nje sedam godina, 18-godišnja sestra slavnih Kardashianki miješa se u reperov posao.

Kylie Jenner je, čini se, prava šefica u svojoj vezi. Iako je dečko Tyga stariji od nje sedam godina, 18-godišnja sestra slavnih Kardashianki miješa se u reperov posao.

Toliko da su ih ismijali mediji i organizatori njegove brazilske turneje. Naime, Tyga je morao prekinuti turneju na njezin zahtjev. Obožavatelji se već šale da Kylie nije mogla podnijeti toliko zgodni dama oko svog dečka.

Zbog toga je on otkazao tri koncerta, i tako nanio organizatorima velike troškove. Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je svemu kriva Kylie, i sami organizatori tu su činjenicu odgovorno objavili: - Jako smo uznemireni njegovom neprofesionalnošću i nebrigom za obožavatelje u Brazilu. Ne možemo vjerovati da je dopustio da privatne stvari utječu na njegov poslovni raspored - zaključio je član organizacije Alexandre Stocco. Obožavatelji su ga ismijali na društvenim mrežama, a zbog svega prijeti mu i kazna od 400 tisuća dolara.

>>Opet je to napravila: Nemam silikone, tijelo mi se promijenilo

>>Sjajno joj ide, no želi odustati od manekenstva?

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:21 24.09.2015.

ponovo "reperi" I srbizmi u veernjem.....dajte napokpon otpustite te pristase srba, I naravite vecernjak ponovo Hrvatskim listom.....

LI
liliZG
13:13 25.09.2015.

Ne izgleda mi baš jako sretan na ovoj slici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije